Sayfalar

31 Ekim 2013 Perşembe

Replika S3 ve S4 Telefonlara Orjinal Bildirim Çubuğu Yükleme

 Replika Telefonlarda batarya,edge,wifi ve 3g simgelerinin orjinalı gibi olmayan ve kullanıcalar tarafından beğenilmeyen bu simgeleri replika telefon kullananlar kolayca değiştirebilirler. 

Yüklediğinizde hata alıyorsunuz uygulama telefonunuza uyumsuzdur.Başka bir uygulama arayınız.

Not:Replika  mtk 6575 480x800 telefonlar içindir.

Uygulama replika telefona kurulursa simgeler ve bildirim çubuğu aşağıdaki gibi olacaktır.


Replika Galaxy S4 Nasıl Root Edilir?

Android yüklü Replika telefonlarda birçok uygulamalarda ve root gerektirmektedir. Root yetkisi replika telefonların hafızasını arttırmak, rom yüklemek ve görselliği değiştirmek için yapılmaktadır.

Sonrada yapmanız gereken aşağıdaki videoyu izlemeniz.İzlemek için üzerine tıkla.


Önemli Not: telefona zarar gelmemesi için video daki talimatları aynen uygulayınız. Aksi takdirde telefonunuz brick olabilir. Ayrıca başınıza geleceklerden bu site sorumlu değildir.

28 Ekim 2013 Pazartesi

Replika s3 ve s4 Telefonlarda Açılış Orjinal Açılış Logosu Yükleme

 Replika s3,replika s4,replika s4 mini ve replika note 2,replika note 3 gibi telefonlara orijinal açılış logusu yüklemek için aşağıdaki kodları denemeniz yeterli

S3 Açılış Değiştirme : *#0066*# (bunu s3 mini ve s4 için de deneyebilirsiniz)

S4 Mini Açılış Değiştirme : *#91902*#

Tüm replika telefonların kodları için Buraya Tıklayın!!!


Replika S3 ve S4 Telefonların Gizli ve Açılış Kodları

 Replika s3 ve s4,note 2,note3.s4 mini,s3 mini telefonlarda fabrika ayarlarına dönüldüğünde açılış logosu ve imei de değişme gibi sorunlar olabiliyor. Bu gibi durumlarda aşağıdaki kodları denemeniz yeterli. Açılış logosunda android yazan replikalarda kodu girdikten sonra samsung yazısı ile açılıyor denenmiştir.

Kod çalışırsa yazdıktan sonra ekranda switch yazısı çıkacaktır.Bu yazı çıktıktan sonra telefonu yeniden başlatın. Samsung logosu çalışıcaktır.

Tüm replika telefonların kodları için Buraya Tıklayın!!!

S4 engineering kodu:*#*#889988#*#* bu kodu girdikten sonra ekran açılacak buradan telefonun ses,kamera,video gibi birçok ayarlarını yapabilirsiniz
S3 İMEİ : *#*#101113#*#* Açılan menüden gprs
S3 Açılış Değiştirme : *#0066*# (bunu s3 mini ve s4 için de deneyebilirsiniz)
S3 Mini İMEİ :*#112#* gprs
S4 İMEİ :*#*#889988#*#* Gprs
S4 Mini İMEİ : *#*#4634#*#* VEYA *#*#3646633#*#*

S4 Mini Açılış Değiştirme : *#91902*#
REPLİKA NOTE 2 Açılış Logosu:*#7501#

Tüm reolika telefonlar için birden fazla kod bulunmaktadır bu kodları tek tek denemeniz gerekmektedir. Kodlar aşağıdadır;
*#0066# ( büyük ihtimalle bu kod işinize yarayacaktır )
*#7501#
*#0825#
*#2013#

*#91#

9 Ekim 2013 Çarşamba

Üniversitelerin Konservatuar Sınav Tarihleri

 Üniversitelerin özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak bölümlerine hazırlananlar için stres devam ediyor. Ressamlık, fotoğrafçılık, iç mimarlık, müzik, tiyatro gibi ayrı bir sınav ile öğrenci kabul eden bölümleri tercih edeceklerin çalışmaları sürüyor. Bu bölümler üniversite sınavında istediklerini gerçekleştiremeyenler için ise ikinci bir şans oluyor. Sınavlara katılım ücretleri üniversiteden üniversiteye değişiyor. Adaylar istedikleri tüm üniversitelerin yetenek sınavına girebilir. Sadece başvuru tarihlerini kaçırmamak gerekiyor. Hangi üniversite hangi tarihte sınav yapacak sizin için derledik.
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi; Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, sadece plastik sanatlar programına özel yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. Başvurular 14 Ağustos’a kadar devam ederken, 50 TL sınav başvuru ücreti alınacak. Sınav tarihi 15 Ağustos olarak belirlendi. Özel yetenek sınavı ile yüzde 100 ve 75 burslu 10 öğrenci, yüzde 50 burslu 20 kişi alınacak.
İzmir Üniversitesi; iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümüne yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. 10 Ağustos’a kadar devam edecek olan başvurular için adaylardan 60 TL alınacak. Bölüme yüzde 100 burslu 6 kişi, yüzde 50 burslu 3 kişi kabul edilecek. 16 Ağustos’ta ise kazananlar belli olacak. Sınav tarihleri olarak 30-31 Temmuz, 6 ve 13 Ağustos olarak belirlendi.
Bilkent Üniversitesi; yetenek sınavı ile güzel sanatlar, grafik tasarım, müzik ve tiyatro bölümlerine öğrenci kabul ediyor. Başvuru için her adaydan 40 TL alınacak. Ön kayıt başvuruları 10 -17 Ağustos’ta, 23-28 Ağustos tarihleri arasında ise yetenek sınavları yapılacak. Güzel sanatlar ve grafik tasarım bölümleri için 28 kişiye burs verilecek. Müzik ve tiyatro için toplamda 50 öğrenciye destek olunacak.
Yeditepe Üniversitesi; 8 farklı bölüme yetenek sınavı ile öğrenci kabul edecek. Endüstri ürünleri tasarımı, grafik tasarımı, moda ve tekstil tasarımı, plastik sanatlar, iç mimarlık, tiyatro, sanat yönetimi ve gastronomi ve mutfak sanatları bölümleri için 29 Temmuz’a kadar başvuru yapılacak. Katılım ücreti olarak 60 TL alınacak. Sınav tarihi 30 Temmuz olarak belirlendi. 140’ın üstünde öğrenciye belli oranlarda burs imkanı verilecek.
Kadir Has Üniversitesi; tiyatro bölümüne yetenek sınavı ile öğrenci seçiyor. Başvurular 21 Ağustos’a kadar yapılabilecek, katılım ücreti için ise adaylardan 100 TL alınacak. Sınav için bir komedi, bir dram parçası ve bir şarkı hazırlanması gerekecek. Sınavın ilk aşaması doğaçlama, oyun ve grup içi çalışmalarından oluşan 3 saatlik bir atölye çalışması şeklinde yapılacak. Bu aşamayı geçen öğrenciler ikinci aşamaya girmeye hak kazanacak. İkinci aşamada adayların hazırladıkları parçalar jüri tarafından değerlendirilecek. Sınavların ilk aşaması 22-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. İkinci aşama ise 27-29 Ağustos’ta yapılacak. 34 öğrenciye ise belli oranlarda burs verilecek.
Bahçeşehir Üniversitesi; fotoğraf ve video bölümüne özel sınav ile öğrenci kabul edecek. 35 öğrenciye ise belirli oranlarda burs imkanı tanıyacak. Başvuru ücreti 100 TL. Katılım için son tarih 31 Temmuz.
İzmir Ekonomi Üniversitesi; mutfak sanatları ve yönetimi bölümü ile moda ve tekstil tasarımına özel sınav ile öğrenci seçecek. Tekstil ve moda tasarımı bölümüne ön kayıtlar 27 Ağustos’a kadar yapılacak. Katılım ücreti olarak 100 TL alınacak. Sınavın ilk aşaması 28 Ağustos’ta, ikinci aşaması ise 29 Ağustos’ta yapılacak. Her iki bölüm için YGS ham puanı 350 ve üzeri olan en yüksek ilk 5 öğrenciye yüzde 100 burs verilecek. Toplamda 100’ü aşkın öğrenci de çeşitli oranlarda burs alacak.
Atılım Üniversitesi; iç mimarlık ve çevre tasarımı, moda ve tekstil tasarımı, grafik tasarımı ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerine sınav düzenliyor. Katılım ücretinin 100 TL olacağı sınavlara başvurular 23 Temmuz’da başlayacak, 13 Ağustos’a kadar devam edecek. İki aşamadan oluşacak sınavın ilk kısmında objelerden oluşturulacak kompozisyon çizimi yapılacak. İkinci bölümde ise belirlenecek bir konuda imgesel çizim çalışması uygulanacak. 120 öğrenciye de burs imkanı tanınacak.
Başkent Üniversitesi; devlet konservatuarında kompozisyon ve müzik teorisi, opera, koro ve popüler müzik şarkıcılığı, yaylı çalgılar, piyano, arp ve gitar bölümlerine yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. Sağlık bilimleri fakültesinde ise spor bilimleri bölümüne özel sınav ile öğrenci kabul ederken, güzel sanatlar, tasarım ve mimarlık fakültesinden grafik tasarımı, iç mimarlık ve çevre tasarımı, moda ve tekstil bölümlerine aynı yolla öğrenci alıyor. Bölümlere toplamda 43 öğrenci burslu okutulacak. 150 TL’nin alındığı başvurular, ağustos ayında yapılacak.
Maltepe Üniversitesi; çizgi film-animasyon, grafik tasarım, oyunculuk, film tasarımı, görsel iletişim tasarımı gibi birçok bölüme yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. Katılım ücreti 150 TL olurken, başvuruların ikinci etabı 4 Ağustos’a kadar sürecek. Üçüncü etap ise 22-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 40’dan fazla öğrenciye ise belirli oranlarda burs verilecek.
Işık Üniversitesi; görsel sanatlar ve iç mimarlık bölümlerine ayrı bir sınav ile öğrenci alıyor. Sınava katılım ücretsiz. 70’den fazla öğrenciye burs imkanı verilecek. Başvuru tarihlerini www.isikun.edu.tr adresinden takip etmek mümkün.
Beykent Üniversitesi; iç mimarlık, oyunculuk, sahne ve gösteri sanatları yönetimi, tekstil ve moda tasarımı, endüstri ürünleri tasarımı, iletişim ve tasarım bölümlerine yönelik sınav düzenliyor. Sınava giriş ücreti 100 TL, 20 Nisan’da başlayan başvurular kontenjanlar dolana kadar devam edecek. Yeni dönemde toplamda 51 öğrenciye yüzde 100 burs verilecek.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi; iç mimarlık, görsel sanatlar, grafik ve sahne sanatları bölümlerine yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. 25 öğrenciye belirli oranlarda burs imkanı tanıyor. Sınavlara ise giriş ücreti alınmıyor. Başvuruların ikinci etabı 2 Ağustos tarihinde yapılacak.
Fatih Üniversitesi; bu yıl ilk defa yetenek sınavı ile Türk müziği bölümüne öğrenci alacak. 3 kişiyi burslu kabul edecek. Başvurular ağustos ayında olacak.
Zirve Üniversitesi; sadece iç mimarlık bölümüne 27-29 Ağustos’ta yapılacak yetenek sınavı ile öğrenci alacak. 7 öğrenci burslu okuyacak. Sınava katılım ücreti 200 TL olacak. Başvurular 24 Ağustos’a kadar devam edecek.
Özyeğin Üniversitesi; gastronomi ve mutfak sanatları bölümüne yetenek sınavı ile öğrenci kabul ediyor. Ön başvuru ücreti olarak 200 TL alınıyor. Başvurular 24 Temmuz’a kadar sürecek. 30 öğrenciye burs verilecek.
Gedik Üniversitesi; beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, spor yöneticiliği bölümlerine yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. Ön kayıtlar 31 Ağustos’a kadar devam edecek. 100’e yakın öğrenciye belirli oranlarda burs imkanı tanınacak. Bankaya yatırılacak ücret bölüm sayısına göre değişiyor. Bir bölüm için 100, iki bölüm için 12, üç bölüm için 150 TL alınacak.
Toros Üniversitesi; iç mimarlık bölümüne özel sınav uygulayacak. Kabul edilen öğrencilerin yüzde 10’u burslu olacak. Başvuru ücreti olarak 100 TL alınacak. 3 Ağustos’a kadar ön kayıt yaptırmak mümkün.
Kültür Üniversitesi; iç mimarlık ve çevre tasarımı, iletişim tasarımı, web ve grafik, fotoğraf, oyunculuk, plastik sanatlar, sinema TV ve animasyon bölümlerine yetenek sınavları ile öğrenci alacak. Adaylardan kayıt ücreti olarak 100 TL alınacak. Başvurular ağustos ayında yapılacak.
Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi; geleneksel Türk sanatları bölümüne özel sınav ile öğrenci kabul ediyor. Toplamda 25 öğrenciye burs verilecek. 24 Ağustos’a kadar sürecek başvurular için 50 TL katılım ücreti alınacak.
İstanbul Aydın Üniversitesi; Güzel Sanatlar Fakültesi’nin moda ve tekstil tasarımı, grafik tasarım, drama ve oyunculuk, görsel sanatlar ve sanat yönetimi bölümlerine yetenek sınavı ile öğrenci alıyor. Ayrıca İletişim Fakültesi’nin; görsel iletişim tasarımı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin ise iç mimarlık bölümlerine özel sınav düzenliyor. Öğrencilerin 266 tanesine çeşitli oranlarda burs verilecek. Sınavlar ağustos ayında düzenlenecek, katılım için herhangi bir ücret alınmayacak.
İstanbul Arel Üniversitesi; moda ve tekstil tasarımı ile grafik tasarımı bölümlerine özel yetenek sınavı ile öğrenci kabul edecek. Sınav katılım ücreti 100 TL. Sınavlar temmuz, ağustos ve eylül aylarında yapılacak. Yetenek sınavlarına giren ve başarılı olan bütün öğrencilere yüzde 50 sanata ve yeteneğe destek bursu veriliyor. Tarihlere okulun web sitesinden ulaşmak mümkün.
İstanbul Gelişim Üniversitesi; moda tasarımı, iç mimarlık, grafik tasarım ve iletişim tasarım bölümlerine yetenek sınavı ile öğrenci kabul edecek. Başvurular temmuz ve ağustos aylarında olmak üzere 2 ayrı dönemde olacak. Sınava katılım ücreti olarak 100 TL alınacak. Toplamda 20 öğrenciye burs verilecek.
Hürriyet İK
Arama Terimleri:
2013 2014 yetenek sınavları
hangi niversite
2013-2014 yetenek sınavları
2013 2014 yetenek sınav tarihleri
yeditepe üniversitesi yetenek sınavı 2013

yetenek sınavları 2013 2014

5 Ekim 2013 Cumartesi

İddaa Yorumları ve Siteler

Kupon1
300 Spartak Moskova-Terek  1  1.25
542 Videoton –Ujpest            1 1.20
398 St.Gallen-Aarau              1 1.40
429 Anderlect-Kartjik            1 1.15
                       Toplam Oran: 2.415

Banko Kupon


İdeal Kupon


Microsoft Office 2010 Uyumluluk Modu Sorunu

 Microsoft Office 2010 yada diğer sürümlerde karşılaşılan sorunlardan biri Office dosyalarının uyumluluk modunda açılmasıdır. Öncelikle uyumluluk modu sizin Office lisansınızın kaybettiğiniz anlamına gelmez. Bazı forumlarda uyumluluk modu sorunu için Office programını baştan kurulması gerektiğini önermiş. Boşuna baştan kurmayla uğraşmayın yapmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir.

Not: Uyumluluk modu eski sürümlere ait olan Office 97-2003 gibi belgelerin açılmasını yada kaydedilmesini sağlar. Eski belgeleri açmak için tekrar uyumluluk moduna dönebilirsiniz.
1.     Excel 2007 veya Excel 2010'u başlatın.
2.     Dosya'yı ve ardından Seçenekler'i tıklatın.


3.     Excel Seçenekleri penceresinde Kaydet'i tıklatın.


4.     Dosyaları bu biçimde kaydet açılır menüsünün altında Excel Çalışma Kitabı'nı (*.xlsx) seçin ve Tamam'ı tıklatın.

5.     Sorunun düzeltildiğini doğrulamak için bir Excel dosyası açın.


Italia 1 Güncel Frekansları Frequency mediasat




2 Ekim 2013 Çarşamba

italia 1 Frekansları Hotbird

 Hotbird uydusundan yayın yapan italia 1 kanalının güncel frekansını buradan öğrenebilirsiniz ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. İtalia 1 şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarını canlı olarak yayınlamaktadır. Ayrıca diğer kanallar gibi maç anında şifreye girmemektedir. Italia 1 de birçok maç ,motor sporları ve film yayınlamaktadır